logo-black

STYLE SWITCHER

BODY SKIN


LAYOUT STYLE


SEPARATOR HOT

Select and scroll to see the changes
×

Szülinap, veletek - a nyolcadikat ünnepeltük!

blog

Nyolc évvel ezelőtt, egészen pontosan 2015.március 7-n nyitotta meg kapuit a játszani szerető közönség számára a Board Game Cafe a budai Nagyenyed utcában. Ezt az alkalmat, ahogy minden évben, idén is baráti összejövetellel ünnepeltük, és meghívtunk minden Nagytekintélyű Főfiguramozgató, Méltóságos Játékmágus akciókártyával rendelkező vendégünket meg természetesen a Nagytudású Játékmestereinket.

Meséltünk az év eseményeiről, láthattatok életképeket a kávézó pult mögötti életéről és egy vicces kvíz segítségével kiderítettük, ki tud legtöbbet a kávézóról. Az első helyezettnek járó nyeremény társasjátékot ezúttal Répásy Fanni vihette el, de minden kedves résztvevőt megajándékoztunk legújabb büszkeségünkkel, egy- egy logózott vászontáskával.

Természetesen volt még pezsgős köszöntés, szülinapi torta gyertyafújással és mindenféle egyéb sós és édes nasi is. A jó hangulatú kötetlen beszélgetések után pedig végül szinte mindenki átszivárgott rendezvényteremből a játéktérbe, hogy közös játékkal zárjuk az estét.

Nagyon örülünk, hogy ennyien eljöttetek és ezúton is köszönjük, hogy idén is velünk ünnepeltetek!

 

admin 05/Mar/2023 0 #boardgamecafebudapest #születésnap #szülinap

0 Comments

 

További Szolgáltatásaink

Csoport ajánlat, terem bérlés, catering, rendezvény szervezés, kitelepülés, kvíz, szabaduló játék, workshop és tábor programok

 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

2018-11-18 2 Tovább
kfd

Társasjátékos workshop-jaink

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

2020-03-15 0 Tovább
Kedvezmenyes online bérletek, ajándékutalványok

TÁRSASJÁTÉKOS SZILVESZTER 

Szeretnél egy jó hangulatú szilvesztert eltölteni a barátaiddal? Vagy inkább társasjátékoznál egyet? Nálunk nem kell választanod! Idén is megrendezzük a Társasjátékos Szilvesztert.

 

2022-12-310 Tovább