logo-black

Szülinap, veletek - a nyolcadikat ünnepeltük!

blog

Nyolc évvel ezelőtt, egészen pontosan 2015.március 7-n nyitotta meg kapuit a játszani szerető közönség számára a Board Game Cafe a budai Nagyenyed utcában. Ezt az alkalmat, ahogy minden évben, idén is baráti összejövetellel ünnepeltük, és meghívtunk minden Nagytekintélyű Főfiguramozgató, Méltóságos Játékmágus akciókártyával rendelkező vendégünket meg természetesen a Nagytudású Játékmestereinket.

Meséltünk az év eseményeiről, láthattatok életképeket a kávézó pult mögötti életéről és egy vicces kvíz segítségével kiderítettük, ki tud legtöbbet a kávézóról. Az első helyezettnek járó nyeremény társasjátékot ezúttal Répásy Fanni vihette el, de minden kedves résztvevőt megajándékoztunk legújabb büszkeségünkkel, egy- egy logózott vászontáskával.

Természetesen volt még pezsgős köszöntés, szülinapi torta gyertyafújással és mindenféle egyéb sós és édes nasi is. A jó hangulatú kötetlen beszélgetések után pedig végül szinte mindenki átszivárgott rendezvényteremből a játéktérbe, hogy közös játékkal zárjuk az estét.

Nagyon örülünk, hogy ennyien eljöttetek és ezúton is köszönjük, hogy idén is velünk ünnepeltetek!

 

admin 05/Mar/2023 0 #boardgamecafebudapest #születésnap #szülinap

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.