logo-black

Kövess minket szigetről szigetre augusztusban!

blog

2022. sikere után 2023 augusztusa is a szigetek hónapja lesz számunkra.

Minden szigeten ott leszünk.

Azt is mondhatnánk, elszigetelődünk, de nem, mert végig nyitva leszünk. Kivéve augusztus 20-át, mert akkor nem leszünk nyitva, elvonulunk összerázni a csapatot a szezonra. A kép eltávolítva.

A járdasziget meg igen közel van a kávézóhoz, már ha a Ferenc körút/Mester utca villamosmegálló járdaszigetét tekintjük etalonnak. A kép eltávolítva.

Kezdünk egy olyan szigettel, ami nem is sziget, mégis annak hívja magát. Adyligeten a ReSziget fesztiválon találkozhattok játékmestereinkkel.

Utána jön, sőt dübörög a Sziget 2023, a GameLandHub sátorban játszhattok velünk a koncertek előtt. Sokan kérdeztétek, hogy egyáltalán van-e érdeklődés a társasjátékok iránt egy ilyen helyen. Nos, örömmel mondhatjuk, szinte végig telt házunk van. Esténként meg igen nagyokat bulizunk A kép eltávolítva..

Végül egy igazi társasjátékos szigettel zárunk, a Mit Játsszunk vlog Társasjátékos Piknikén is ott leszünk a Margitszigeten. Sőt, itt utalványokat is nyerhettek tőlünk!

Gyere le játszani a szigetre!

admin 15/Aug/2023 0 #boardgamecafebudapest #szigetfesztivál

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.