logo-black

Halloween - szörnyen változatosan

blog

Az elmúlt hetünk szörnyen változatos volt! Kedden Halloween napot tartottunk szörnyes játékokkal tökös muffinnal, pumpkin spice latteval na meg az alkalomhoz illő meglepi dobozkás nyereményjátékkal.
Ezen a napon a Demon Worker, Halloween, Holtak tele: Válaszúton, Karak, Szörnyparádé: Carnival of Monsters játékokat ajánlottuk figyelmetekbe.
Egy füst alatt megismerkedtünk a Reflexshop gondozásában megjelent Szurdokerdő kalandorai játékkal. Igen szórakoztató volt elűzni a kristálykútról a behemót szörnyet. Hárman kellettek hozzá...
Szerdán is folytatódott a szörny sorozat, az Alkonyjárók próbáltak ismét hasznos dolgokra lelni a - jobb esetben - alvó szörnyek között. Megúszták.
A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep október 31. éjszakáján (a Mindenszentek katolikus ünnep előtti estén). A történelem során több hasonló római kori ünnep is elvegyült a kelta halálkultusz samhain nevű ünnepével, ezért mai állapotában ez az autentikusnak ismert pogány ünnep az ókori mediterráneumból származó elemeket is tartalmaz, amelyek kiegészültek az ír nép szokásaival és az észak-amerikai, nyugat-európai vidám ünnepi és gasztronómiai bolondozással, töklámpás faragással, jelmezes kéregetéssel, beöltözős partikkal.

admin 03/Nov/2023 0 #boardgamecafebudapest #halloween #meglepetés #nyereményjáték

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.