logo-black

Exkluzív programunkon digitális társasjátékot terveztünk

blog

Ezen a hétvégén egy igazán élménydús társasjátékos kalandozást tettünk a digitális társasjáték tervezés világába György János szakértő vezetésével a Veszprémi Digitális Tudásközpontban, ahova minden kedves Szakavatott kártyadraftoló és Nagytekintélyű főfiguramozgató akciókártyával rendelkező törzsvendégünk velünk tarthatott!

Délelőtt bejártuk a Digitális Tudásközpont területét, megismerkedtünk az itt folyó munkával és kipróbálhattuk a robotokat, VR és egyéb digitális eszközöket. A VR szemúveges programokat mindenki élvezte, ezekhez többen több körben is visszatértek. De volt valami, vagy inkább valaki, aki a cukiságával kilóra megvett minket: Ibo, a robot kutyus, aki nemcsak a kimondott parancsszavakat teljesíti, hanem a simogatást is érzékeli és ha kicsit nem vele foglalkoztunk, igazi kiskutya ugatással hívta fel magára a figyelmet. 

A délutáni program során aztán a helyzet tovább fokozódott! Beültünk egy tanterembe és egytől egyig mindannyian megtanultuk egy egyszerűbb 3D-s tervezőprogram használatát, amivel mindenki tervezett magának egy saját társasjáték figurát, amit a 3D-s nyomtatókkal ki is nyomtattunk magunknak. De itt még nem álltunk meg, megtanultunk egyszerű microbit programot írni, amit letöltöttünk egy kis eszközre.

Amikor mindennel elkészültünk, használatba is vettük a magunk készítette eszközöket a játék asztaloknál. Egy-egy itt tervezett lézervágott lapkás játéktátblán a frissen kinyomtatott játékfiguráinkkal lépkedtünk aszerint, hogy az általunk programozott eszközzel milyen lépésszámot és leteendő lapka típust "dobtunk ki". 

Nagyon lelkesítő volt átélni, hogy kortól és technikai affinitástól függetlenül 2-3 óra alatt mindenki képes volt a játék elemeket megtervezni, elkészíteni úgy, hogy ezekkel élvezhető társasjátékot tudtunk játszani! Nagyon köszönjük Janinak, hogy bevezetett minket a XXI. századi társasjátékozás világába és örülünk, hogy mi lehettünk az elsők, akik ezt a digitális társasjáték készítő workshop programot kipróbálhattuk!

Oda-vissza utazásra a Bakony IC-t választottuk, mert így az utazási időt sem kellett elvesztegetni és felkészülésképpen illetve levezetésül a vonatút alatt is játszhattunk pár kisebb magunkkal hozott társasjátékkal.

Ha a következő általunk szervezett exkluzív programon Te is szívesen velünk tartanál, a megfelelő akciókártya megvásárlásával csatlakozz Te is törzsvendégeink közé, akiknek rendszeresen szervezünk hasonló kólönleges társasjátékos programokat.

 

 

 

admin 26/Feb/2023 0 #boardgamecafebudapest #exkluzív #digitális #tudásközpont #látogatás #Veszprém

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.