logo-black

Elindult kávézónkban a borok evolúciója

blog

A DarVin Zsuzsófi Kékfrankos-Merlot félédes rosé cuvée (2021) és a Csiripelő száraz Kékfrankos-Merlot siller (2020) mostantól elérhető nyári akciónkban. Elutaztunk az Egri Borünnepre, és időt, fáradtságot, pénzt nem kímélve hosszas próbálgatással választottuk ki nektek ezt a két üde bort a Daróczi Vinotéka terméséből.

A tulajdonos házaspárban kisfiuk születése után fogalmazódott meg a gondolat, hogy a multiknál töltött monoton hétköznapok után egy olyan világot teremtenek neki, amelyben ki tudnak teljesedni. A családi gyökerekhez visszatérve Egerben telepedtek le, és szőlőtermesztéssel, borkészítéssel kezdtek el foglalkozni.

A természetes félédes Zsuzsófi rozé szép, élénk savakkal, közepes lecsengéssel bír. Rendkívül gyümölcsös ital, leginkább pirosbogyósok jellemzik. Egy nehéz nap végén biztosan jókedvre derít!

A siller, egy elfeledett bor, Magyarországon ismerik, meg talán Németországban néhányan. A kézzel szüretelt szőlőt tovább áztatták héján, mint rosé esetében, viszont rövidebb ideig, mintha vörösbort készítettek volna. Sötétebb szín, komplexebb ízvilág jellemző rá. A hőségben is jólesik, akár szódával is!

Gyere le játszni! És borozgatni!

admin 17/Jul/2023 0 #boardgamecafebudapest #bor #borkóstolás #borok evolúciója #DarVin

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.