logo-black

Vital Lacerda és Ian O'Tool est a Társasjátékok éjszakáján

blog

A Társasjátékok éjszakájána Társasjáték ABC sorozatunk különkiadásként elővesszük a leghosszabb, legbonyolultabb eurókat, amit ismerünk. Egyszerre hatot! Mert mi mással ünnepelhetnénk méltóbban ezen az estén, mint a legkiválóbb szerzők: Vital Lacerda és Ian O'Tool játékaival.

A gőz kora feleleveníti azt a korszakot, amikor az első olyan vasúti vágányokat fektették le, amelyek átalakították a világ gazdaságát. Gőzölgő vasparipák robognak a földön keresztül ebben a játékban

Az Időjárásgép játékban a Lativ professzorral dolgozó tudósok szerepét játsszátok. Irányítanotok kell a saját laborotokat, egyéb helyszíneken elkölthető engedélyekhez kell jutnotok, robotokat kell építenetek, vegyszereket kell beszereznetek, valamint az erőforrásokat tároló és a prototípusokat építő műhelyetek méretét is növelnetek kell.

A Lisboa egy tematikában gazdag, erőforrás-menedzsment játék a nagy múltú portugál főváros újjáépítéséről a 18. században bekövetkezett szörnyű katasztrófák sora után.

A kanban egy olyan ütemező rendszernek a neve, mely lehetővé teszi a szerelősorok hatékony működtetését, a folyamatos termelést és a zökkenőmentes munkamenetet. Az elektromos járművek (angol rövidítése EV) az autóipar jövőjét jelentik. Nagyobb hatékonyságuk, könnyebb karbantarthatóságuk, tisztaságuk és olcsóbb üzemeltetésük miatt jobbak, mint hagyományos, robbanómotoros társaik.

On Mars: Az első telepesek 2037-ben érkeztek a Marsra. Az alaptábor létrehozása utáni évtizedekben különféle magáncégek önfenntartó telepek kialakításán dolgoztak.

A Vinhos (portugálul "borok") egy kereskedelmi és gazdasági játék a borkészítésről.

Az eseményen normál játékdíjjal vehetsz részt, az akciókártyák kedvezményei természetesen érvényesek. A játékdíj a Társasjátékok éjszakáján hajnalig érvényes.
Jelentkezni játékbemutatóra jelentkezéssel tudsz a foglalórendszerben:
https://boardgamecafebudapest.booked4.us/public/book
A résztvevők száma korlátozott.
Elmagyarázzuk a szabályokat, és játszunk.
Egyedül is érkezhetsz.

Gyere le játszani!

admin 08/May/2023 0 #boardgamecafebudapest #Társasjátékok Éjszakája #Társasjáték ABC #La Cerda

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.