logo-black

STYLE SWITCHER

BODY SKIN


LAYOUT STYLE


SEPARATOR HOT

Select and scroll to see the changes
×

Társasozz velünk a Monyó Fözdenyitó Fesztiválon!

blog

Szeretünk a mienkhez hasonló szellemiségű együttműködő partnereket találni! Ezt vallja a Monyó Land csapata is, és akárcsak mi, ők is a minőségi időtöltés mellé teszik le a voksukat. Ha ez a két hasonló gondolkodásmód találkozik egy Főzdenyitó alkalmából, akkor garantált, hogy remek sörök társaságában élvezheted a társasjátékozás semmihez sem fogható élményét!  Rengeteg játékot viszünk magunkkal, biztosan ott lesz a Heaven & Ale, a vadonatúj Uradalom, de olyan jól ismert közkedvelt játékok isem fognak hiányozni  a kínálatunkból, mint az Azul, Dixit, vagy a Spicy, Aljas hetes, Csótánypóker, meg persze sok más szórakoztató családi és party játékra is számíthattok!

Szerintünk elég jó buli, ha éppen megnyitnak ott egy sörfőzdét, ahol épp nagyban társasozol és bármikor kérhetsz a játék mellé egy jó sört! Gyertek el, játszunk egy nagyot egy különleges új helyszínen és próbáljuk ki együtt a Monyó söröket a nyitóbulin! Találkozzunk szombaton a Monyó Land-en!

admin 22/Sep/2021 0 #Monyó #Főzdenyitó #Társasjáték

0 Comments

 

További Szolgáltatásaink

Csoport ajánlat, terem bérlés, catering, rendezvény szervezés, kitelepülés, kvíz, szabaduló játék, workshop és tábor programok

 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

2018-11-18 2 Tovább
kfd

Társasjátékos workshop-jaink

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

2020-03-15 0 Tovább
Társasjátékos téli tábor

Társasjátékos téli tábor 

Ezennel meghirdetjük első téli táborunkat.

Ha szívesen eltöltenél egy 4 napos hosszú hétvégét hozzád hasonlóan játékszerető emberek társaságában a legérdekesebb társasjátékok  felfedezésével, akkor ez a te programod, tarts velünk!

Rengeteg, folyamatosan frissülő és bővülő információhoz juthatsz a tábor Facebook csoportjában:

2021-11-20 Tovább