logo-black

Társasjáték Dzsembori 2022

blog

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül a Társasjáték Dzsembori! A Board Game Cafe, a Játsz/Ma Társasjáték Kávézó és a budapesti Barcraftok (Barcraft Corvin, Barcraft Nyugati és Barcraft Buda) közös rendezvénysorozatában augusztus elsejétől 7 héten át, 5 helyszínen ismerkedhettek meg különböző témakörök társasjátékaival. Legyél akár kezdő társasjátékos, akár régi motoros, kemény stratéga, vagy épp a partijátékok szerelmese, ezt mindenképp neked találták ki!

A Dzsembori résztvevői között idén is értékes nyereménycsomagokat sorsolunk ki az eseménysorozat végén a magyarországi társasjáték kiadók és társasjátékos partnerek felajánlásával!

A sorsoláson való részvétel feltétele:

- a rendezvényben részt vevő 5 helyszín bármelyikén kérj egy pecsétgyűjtő szelvényt

- szerezd meg mindhárom résztvevő szervező (a Board Game Cafe, a Játsz/Ma Társasjáték Kávézó és a 3 budapesti Barcraft bármelyikének) lokális pecsétjét az adott helyszín Lokális kihívásának teljesítésével

- a három lokális pecsét mellett szerezz még legalább 3 különböző Tematikus kihívás pecsétet az adott tematikus kihívás teljesítésével

- dobd be a pecsétgyűjtőt bármelyik helyszínen a kalapba, hogy értékes nyereményeket nyerhess!

Azonban nem csak sorsolással nyerhetsz, hanem már a kihívás teljesítése közben is be tudod zsebelni a garantált ajándékokat! Az ötödik pecséted megszerzését egy finom Dzsembori kávéval jutalmazzuk bármely helyszínen. Ha pedig nem állsz meg a 3 Lokális és 3 Tematikus pecsét megszerzésénél, hanem összegyűjtesz legalább 10 pecsétet (3 Lokális és 7 Tematikus kihívás teljesítésével), akkor garantált nyereményed mindhárom szervezőtől egy-egy 3 alkalmas társasjáték bérlet!

A Tematikus pecsétek megszerzésének menete:

- kövesd az eseménynaptárunkat, melyben feltüntetjük, hogy az adott héten melyik nap, melyik helyszínen milyen témájú kihívást lehet teljesíteni

- játssz a meghirdetett tematikus napon az adott helyszínen a témához tartozó, listán szereplő játékok valamelyikével. Erről készíts egy fotót (melyen felismerhető a játék, valamint a helyszín is), és posztold ki a Facebookra vagy az Instagramra, hashtagben jelölve a játék nevét, a helyszínt, valamint a #társasjátékdzsembori -t.

- kérd a pultban a pecsétet. Az adott tematikus napon belül a teljes nyitvatartási idő alatt pecsételünk, ha társaságotokkal a listán szereplő játékokkal játszotok!

A Lokális pecsétek megszerzésének menete:

- válassz egy olyan napot, amelyen az adott helyszín nem tart tematikus kihívást

- játssz a helyszínen elérhető teljes játékkínálat bármelyik játékával. Erről készíts egy fotót (melyen felismerhető a játék, valamint a helyszín is), és posztold ki a Facebookra vagy az Instagramra, hashtagben jelölve a játék nevét, a helyszínt, valamint a #társasjátékdzsembori -t.

- kérd a pultban a pecsétet. A teljes nyitvatartási idő alatt pecsételünk!

További információkért és a tematikus kihívásokkal kapcsolatos részletekért kövess minket a Facebookon!

Játékra fel!

Gyere le játszani!

admin 01/Jul/2022 0 #boardgamecafebudapest #Társasjátékos Dzsembori

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.