logo-black

STYLE SWITCHER

BODY SKIN


LAYOUT STYLE


SEPARATOR HOT

Select and scroll to see the changes
×

Társasjáték Dzsembori

blog

Ma rajtol nyári úttörő rendezvénysorozatunk, a Társasjáték Dzsembori, amit a Játsz/Ma társasjáték kávézóval közösen tartunk meg. Szeretnénk bebizonyítani, hogy egy ilyen összefogással mindenki csak nyerhet, legfőképpen Ti, a játékszerető vendégek!

Ha most ismerkedsz a társasjátékozással, vagy régi motoros vagy, de ismerkednél másokkal, ezt neked találtuk ki!

6 héten keresztül, különböző témakörök társasjátékaival ismerkedhettek meg mindkét kávézóban. Gyertek el a játékbemutatókra, versenyekre, kerekasztal-beszélgetésekre, merüljetek el ebben a világban!

Ráadásul a Dzsembori résztvevői között az eseménysorozat végén nyereményeket sorsolunk ki. A sorsoláson több, mint 200.000 Ft összdíjazású különböző csomagokat nyerhettek a magyarországi kiadók felajánlásából.
A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy mindkét helyszínen összesen legalább 6 látogatói pecsétet szerezzetek meg 3:3 vagy 4:2 arányban.

Játékszabáéyzat: https://www.boardgamecafe.hu/sites/default/files/Tarsasjatek-Dzsembori-jatekszabalyzat-2021.pdf

Első pecsételős eseményünk jövő szerdán lesz, a két fős játékokkal kezdünk. Egész nap pecsételünk, ha társaságotokkal a listán szereplő játékokkal játszotok, de este 6-kor tartunk egy eseményt, ahova akár egyedül is jelentkezhetsz a foglaló rendszerünkben nyitptt külön menüpontban.

Gyere le játszani!

admin 17/Jul/2021 0

0 Comments

 

További Szolgáltatásaink

Csoport ajánlat, terem bérlés, catering, rendezvény szervezés, kitelepülés, kvíz, szabaduló játék, workshop és tábor programok

 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

2018-11-18 2 Tovább
kfd

Társasjátékos workshop-jaink

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

2020-03-15 0 Tovább
Társasjátékos téli tábor

Társasjátékos téli tábor 

Ezennel meghirdetjük első téli táborunkat.

Ha szívesen eltöltenél egy 4 napos hosszú hétvégét hozzád hasonlóan játékszerető emberek társaságában a legérdekesebb társasjátékok  felfedezésével, akkor ez a te programod, tarts velünk!

Rengeteg, folyamatosan frissülő és bővülő információhoz juthatsz a tábor Facebook csoportjában:

2021-11-20 Tovább