logo-black

Köszönjük We Love Budapest!

blog

Megtiszteltetés, hogy az elsők közt szerepelünk a We Love Budapest újonnan megjelent cikkében, amely végigvezeti olvasóit a kedvenc budapesti társasozós szórakozó helyeken.

"Játszani mindenki szeret, mi egyenesen receptre írnánk fel, annyira jó néha kiszakadni a való világból és telepesek, hősök, tudósok vagy akár cicák bőrébe bújni a társasok segítségével. Egyre többen játszunk otthon, de mindig szuper program elmenni és kipróbálni valami újdonságot. Nem is beszélve arról, hogy akár barátokkal találkozunk, akár randizni megyünk, egy társasozással összekötött iszogatás vagy kávézás remekül összekovácsolja a társaságot."

Költő Nóra írásának folytatását itt olvasharjátok: https://welovebudapest.com/toplista/szabadido-helyek-tarsasjatekozashoz-budapest-gamebar

admin 03/Feb/2023 0 #boardgamecafebudapest #welovebudapest #tarsasjatekoshelyek

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.