logo-black

Gyárlátogatás veletek a Flippergyárban

blog

Sokszor jártunk már miskolci partnerünknél, a Flippergyárban, de ezúttal vendégeket is vittünk magunkkal! Most először - és valószínűleg nem utoljára - gyárlátogatást szerveztünk piros és sárga akciókártyás törzsvendégeinknek. Vonattal utaztunk,hogy az oda-vissza utat is végigjátszhassuk a szép nagyra kihajtható asztalokon, ahol a sokféle utazós játék mellet egy üveg jóféle unicum is elfért a szükséges mennyiségú kupicával! A jó hangulatban gyorsan elröpült az idő és máris ott álltunk a gyár ajtajában. Olivér Jodával, na meg finom kávéval, jó szóval várt minket, és mesélt a flipper gépekről, amelyeket mind ki lehetett próbálni.Volt akit elkapott a játék szenvedély, de azért az ebéd idejre mindenki elengedte a gombokat, és átsétáltunk a Crepy palacsintázóba megkóstolni a jobbnál jobb palacsinta különlegességeket. Ebéd után is játékkal folytattuk, ekkor már megoszlott az érdeklődés a gépek és a társasjátékok között. Mindkettőre volt igény, egészen sötétedésig, amikor búcsúznunk kellett, hogy elérjük a vonatot, amin még hazaóton is előkerült pár körre a Szókötő. Jól éreztük magunkat, mint mindig, köszönjük a szép napot Olivér!

Jövőre folytatjuk!

admin 27/Nov/2021 0 #játékest #születésnap #Flippergyár

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.