logo-black

STYLE SWITCHER

BODY SKIN


LAYOUT STYLE


SEPARATOR HOT

Select and scroll to see the changes
×

Exkluzív Piatnik látogatás

blog

A Szakavatott kártyadraftoló,(sárga), Nagytekintélyű fő figuramozgató (piros) és a Méltóságos játékmágus (zöld) akciókártyával rendelkező törzsvendégeink e héten egy exkluzív zártkörű kiadó látogatáson vehettek részt a Piatnik főhadiszállásán. A Piatnik részéről Edit és Gábor remek programmal várt minket! Érdekes bemutatójuk után  képet kaphattunk arról, hogy mekkora munka is áll valójában a játék kiadói tevékenység mögött. Megismerkedtünk a PIatnik történetével, kiadványokat lapozgattunk, "fehér" dobozokba leshettünk bele, feltehettük a kérdéseinket, részt vehettünk egy raktár sétán, és olyan játékkal is játszhattunk, amelynek egyetlen magyarországi példányát mi bonthattuk ki a fóliás csomagolásból. Edit és Gábor nemcsak tökéletes házigazda, de profi játékmester is volt, jó pár új játékra megtanítottak minket. A résztvevők visszajelzéei alapján mindenki nagyon jól érezte magát, és ha a sokszínű program nem lett volna elég, még meglepetés is várt minket a végén, mert innen senki nem távozhatott üres kézzel, komoly kis ajándék csomagot kapott minden vendégünk. Köszönjük Edit és Gábor a kedves fogadtatást! 

Lesznek további hasonló, zártkörű programjaink, amelyeket a jövőben is kifejezetten csak az akciókártyával rendelkező törzsvendégeinknek szervezünk. 

admin 19/Oct/2021 0 #Piatnik #törzsvendég #akciókártya #exkluzív

0 Comments

 

További Szolgáltatásaink

Csoport ajánlat, terem bérlés, catering, rendezvény szervezés, kitelepülés, kvíz, szabaduló játék, workshop és tábor programok

 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

2018-11-18 2 Tovább
kfd

Társasjátékos workshop-jaink

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

2020-03-15 0 Tovább
Társasjátékos téli tábor

Társasjátékos téli tábor 

Ezennel meghirdetjük első téli táborunkat.

Ha szívesen eltöltenél egy 4 napos hosszú hétvégét hozzád hasonlóan játékszerető emberek társaságában a legérdekesebb társasjátékok  felfedezésével, akkor ez a te programod, tarts velünk!

Rengeteg, folyamatosan frissülő és bővülő információhoz juthatsz a tábor Facebook csoportjában:

2021-11-20 Tovább

Céges rendezvények

Céges rendezvényekhez, csapatépítő programokhoz is szívesen biztosítunk helyszínt, játékokat, játékmestert, vagy akár játékos csapatépítő programot.
Válogassatok kedvetekre céges csoportoknak szóló fenti csomagajánlataink, és társasjátékos képzéseink közül.
Akik már jártak nálunk, és igénybe vették szolgáltatásainkat: