logo-black

STYLE SWITCHER

BODY SKIN


LAYOUT STYLE


SEPARATOR HOT

Select and scroll to see the changes
×

Exkluzív Keller & Mayer kiadó látogatás

blog

Szakavatott kártyadraftoló fokozatú akciókártyával rendelkező törzsvendégeink egy egészen különleges kirándulásra tarthattak velünk pénteken. Meglátogattuk a Keller &  Mayer székhelyét és gyártóüzemét Diósdon. Kellermayer Sándortól egészen részletekbe menően hallhattunk a cég történetéről, megmutatta, hogyan választja ki a megjelenésre kerülő játékokat, és hogyan lesznek azokból kész társasjátékok, A látogatás végén az üzemben is körbevitt minket, amely az egyetlen doboz készítő és bevonó, játéktábla készítő, kártyavágó gépekkel is felszerelt komplett társasjátékgyártó üzem az országban.

Köszönjük a különleges élményt! Megint tanultunk, és átéltünk valami fantasztikusat.

Ne feledjétek, akciókártyás törzsvendégeinknek rendszeresen lehetőséget nyújtunk hasonló exkluzív programokon való részvételre, amiről a zárt Facebook csoportunkban adunk előzetes tájékoztatást.

admin 05/Nov/2022 0 #boardgamecafebudapest #exkluzív #kiadólátogatás #Keler&Mayer

0 Comments

 

További Szolgáltatásaink

Csoport ajánlat, terem bérlés, catering, rendezvény szervezés, kitelepülés, kvíz, szabaduló játék, workshop és tábor programok

 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

2018-11-18 2 Tovább
kfd

Társasjátékos workshop-jaink

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

2020-03-15 0 Tovább
Kedvezmenyes online bérletek, ajándékutalványok

TÁRSASJÁTÉKOS SZILVESZTER 

Szeretnél egy jó hangulatú szilvesztert eltölteni a barátaiddal? Vagy inkább társasjátékoznál egyet? Nálunk nem kell választanod! Idén is megrendezzük a Társasjátékos Szilvesztert.

 

2022-12-310 Tovább