logo-black

Csíki sörkülönlegességekkel csatlakozunk a sörnapokhoz

blog

Nem szeretnénk, ha csak azért kéne abbahagynotok a különleges sörök élvezetét, mert hozzánk van időpontotok egy társasjáték partira és nem tudtok eljutni a közelben épp most zajló Corvin sörnapokra.

Megoldás: Kezdjétek itt, vagy folytassátok nálunk a sörkóstolást! Két igazán különleges Csíki kézműves sörrel készültünk nektek:

A Csíki Mézes egyedisége, hogy egy erjesztő tartályba, 10.000 liter sörléhez, 1200 kilogramm vegyes virágmézet főztek. E magas cukortartalmú mustból, 40 napos nevelés után 9%-os (vol.)!!! alkoholtartalmú ünnepi sör született. A méz 100%-ban székely havasi méz, mely Udvarhelyszékről, Szász Illés korondi méztermelő portájáról származik.

A Tiltott Csíki Gyömbér Chili Sör 4,2% alkoholtartalmú életelixír, amelynek alapja a Bock típusú (lager) Tiltott Csíki Sör, amely évek óta üdít, táplál és felvidít. Amikor ezt a különleges elixírt felbontod, kiáramlik belőle az élet eszenciája: mosolyok-könnyek, örömök-bánatok, szerelmek és csalódások. Az üvegben benne van minden, ami az élettel jár.

Mindkét fajtából korlátozott a készlet, ha elfogy, elfogyott.

Gyere le játszani! És sörözni!

admin 23/Sep/2022 0 #boardgamecafebudapest #Csíkisör #sörkülönlegesség #gyerelejátszani

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.