logo-black

STYLE SWITCHER

BODY SKIN


LAYOUT STYLE


SEPARATOR HOT

Select and scroll to see the changes
×

Csíki sörkülönlegességekkel csatlakozunk a sörnapokhoz

blog

Nem szeretnénk, ha csak azért kéne abbahagynotok a különleges sörök élvezetét, mert hozzánk van időpontotok egy társasjáték partira és nem tudtok eljutni a közelben épp most zajló Corvin sörnapokra.

Megoldás: Kezdjétek itt, vagy folytassátok nálunk a sörkóstolást! Két igazán különleges Csíki kézműves sörrel készültünk nektek:

A Csíki Mézes egyedisége, hogy egy erjesztő tartályba, 10.000 liter sörléhez, 1200 kilogramm vegyes virágmézet főztek. E magas cukortartalmú mustból, 40 napos nevelés után 9%-os (vol.)!!! alkoholtartalmú ünnepi sör született. A méz 100%-ban székely havasi méz, mely Udvarhelyszékről, Szász Illés korondi méztermelő portájáról származik.

A Tiltott Csíki Gyömbér Chili Sör 4,2% alkoholtartalmú életelixír, amelynek alapja a Bock típusú (lager) Tiltott Csíki Sör, amely évek óta üdít, táplál és felvidít. Amikor ezt a különleges elixírt felbontod, kiáramlik belőle az élet eszenciája: mosolyok-könnyek, örömök-bánatok, szerelmek és csalódások. Az üvegben benne van minden, ami az élettel jár.

Mindkét fajtából korlátozott a készlet, ha elfogy, elfogyott.

Gyere le játszani! És sörözni!

admin 23/Sep/2022 0 #boardgamecafebudapest #Csíkisör #sörkülönlegesség #gyerelejátszani

0 Comments

 

További Szolgáltatásaink

Csoport ajánlat, terem bérlés, catering, rendezvény szervezés, kitelepülés, kvíz, szabaduló játék, workshop és tábor programok

 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

2018-11-18 2 Tovább
kfd

Társasjátékos workshop-jaink

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

2020-03-15 0 Tovább
Társasjátékos téli tábor

Társasjátékos téli tábor 

Ezennel meghirdetjük első téli táborunkat.

Ha szívesen eltöltenél egy 4 napos hosszú hétvégét hozzád hasonlóan játékszerető emberek társaságában a legérdekesebb társasjátékok  felfedezésével, akkor ez a te programod, tarts velünk!

Rengeteg, folyamatosan frissülő és bővülő információhoz juthatsz a tábor Facebook csoportjában:

2021-11-20 Tovább