logo-black

Astra premiert tartottunk a Társasjátékok Ünnepén

blog

A 10. Társasjátékok Ünnepén a Mindclash Games vadonatúj játékának az Astrának a premierjét tartottuk a Board Game Café standjánál - néghozzá elképesztően óriási érdeklődés mellett! Hatalmas volt a pörgés, a játékosok melegváltásban adták át egymásnak a helyet mindkét példány asztalánál.

Külön meglepetés volt, hogy az Astra grafikusával is többször találkozhattak mindkét nap folyamán a hozzánk látogatók, így személyesen gratulálhattunk neki a kiváló munkához, és ő is elsőkézből megtapasztalhatta miyen rengetegen kíváncsiak a játékra. Vasárnap pedig az egyik legjobb pillanat az volt, amikor az Astra játék szabály értelmezésében az éppen a hátunk mögött megjelenő Porkoláb Patrik, a játék egyik szerzője segített a kérdezőknek. 

A jó hír pedig az, hogy aki nem fért be hozzánk játszani az Astrával a TJÜ két napján, az bármelyik nap pótolhatja a kávézóban!

Gyertek le játszani a csillagok közél

admin 13/Nov/2022 0 #boardgamecafebudapest #Társasjátékok Ünnepe #TJÜ #Astra #premier

0 Comments

 

Csoportoknak Ajánljuk

Csoport csomagajánlat, terem bérlés, rendezvény szervezés, társasjátékos programok,
workshop  és kitelepülés

 
 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

kfd

Társasjátékos workshop

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

Kitelepülések

KITELEPÜLÉS 

Társasjátékos programok tartása rendezvényeken.

A Board Game Cafe játékaival és játékmestereivel a megrendelő által megjelölt helyszínen tartott egyedi rendezvényekre is vállalunk kitelepülést. 

 

© Copyright 2020 Board Game Cafe Kft.