logo-black

STYLE SWITCHER

BODY SKIN


LAYOUT STYLE


SEPARATOR HOT

Select and scroll to see the changes
×

Astra premiert tartottunk a Társasjátékok Ünnepén

blog

A 10. Társasjátékok Ünnepén a Mindclash Games vadonatúj játékának az Astrának a premierjét tartottuk a Board Game Café standjánál - néghozzá elképesztően óriási érdeklődés mellett! Hatalmas volt a pörgés, a játékosok melegváltásban adták át egymásnak a helyet mindkét példány asztalánál.

Külön meglepetés volt, hogy az Astra grafikusával is többször találkozhattak mindkét nap folyamán a hozzánk látogatók, így személyesen gratulálhattunk neki a kiváló munkához, és ő is elsőkézből megtapasztalhatta miyen rengetegen kíváncsiak a játékra. Vasárnap pedig az egyik legjobb pillanat az volt, amikor az Astra játék szabály értelmezésében az éppen a hátunk mögött megjelenő Porkoláb Patrik, a játék egyik szerzője segített a kérdezőknek. 

A jó hír pedig az, hogy aki nem fért be hozzánk játszani az Astrával a TJÜ két napján, az bármelyik nap pótolhatja a kávézóban!

Gyertek le játszani a csillagok közél

admin 13/Nov/2022 0 #boardgamecafebudapest #Társasjátékok Ünnepe #TJÜ #Astra #premier

0 Comments

 

További Szolgáltatásaink

Csoport ajánlat, terem bérlés, catering, rendezvény szervezés, kitelepülés, kvíz, szabaduló játék, workshop és tábor programok

 
csomagajénlatok

CÉGES CSOMAGAJÁNLATOK

Közösségépítés szórakoztató csapatjátékokkal!

Budapest első társasjátékos kávézójaként nagyobb társaságok számára is az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét kínáljuk!

2018-11-18 2 Tovább
kfd

Társasjátékos workshop-jaink

Miről szól egy társas-játékos workshop?

Az élmény alapú fejlődésről. A hagyományos céges tréningekkel szemben a társasjátékokra épülő workshop-jaink maradandó személyes és közösségi élményt nyújtanak,

2020-03-15 0 Tovább
Kedvezmenyes online bérletek, ajándékutalványok

TÁRSASJÁTÉKOS SZILVESZTER 

Szeretnél egy jó hangulatú szilvesztert eltölteni a barátaiddal? Vagy inkább társasjátékoznál egyet? Nálunk nem kell választanod! Idén is megrendezzük a Társasjátékos Szilvesztert.

 

2022-12-310 Tovább